J54831TM4H
 Oпреснителен шофьорски курс в гр.София.Предназначени за хора с шофьорска книжка без стаж зад волана ние ще ви дадем сигурност на пътя и спокойствие.Предлагаме и експресен опреснителен курс .

Разработили сме няколко модула .

Първи модул - 6 часа опреснително шофиране цена 240 лв.(потегляне,спиране и превключване на скоростите на автомобила).

Втори модул- 10 часа опреснително шофиране цена 400 лв.(потегляне на полу-съединител при вертикален наклон шофиране в трафик и др.)

Трети модул-20 часа опреснително шофиране цена 800 лв.(опреснително шофиране по зададен маршрут, примерно от работа до вкъщи -този модул включва абсолютно всички компоненти нужни ви за шофиране
потегляне,спиране и превключване на скоростите потегляне на полу-съединител при вертикален наклон шофиране в трафик и др, а не на последно място паркиране.

Опреснителен шофьорски курс.

Обучението се извършва в спокойна среда на преподаване нашите автоинструктори са готови винаги да ви помогнат, доверете им се и страховете от шофирането ще изчезнат.
Предлагаме гъвкаво работно време, а също така и събoто неделно обучение за курсисти заети през седмицата, ние не ви губим времето и ви взимаме от място посочено от вас.Опреснителни часове по кормуване по зададена от вас дестинация .
 

Опреснителен шофьорски курс за хора с шофьорски книжки,но без стаж зад волана.

Опреснителен шофьорски курс.
Автошколата предлага и опреснителни курсове за хора с шофьорска книжка ,но без стаж зад волана.Модул ЕКСПРЕСНО в рамките на 5 дни  .Цена 650 лв.За уроци на учебен автомобил автоматик моля, позвънете за оферта.